Välkommen till Behind the Scenes!

Vilka möjligheter! Barnen på bilden visar ungefär hur jag känner just nu när jag får dela denna nya funktion mer er. Jag blir så glad när man kan fiffla med såna här grejer. Prisma har för mig blivit ett projekt fyllt av energi och kreativitet, och min högsta önskning är att vi på Prisma kommer kunna dela åtminstone en bit av den energin här. Just denna del av hemsidan håller på att byggas upp allt eftersom olika behov eller tankar kommer upp. Vi har lite olika planer på vad vi ska lägga upp här och vilka funktioner som ska hamna här. Vi tänker just nu,

  • Information och material för deltagarna till kurser och inspelningar
  • Inspiration, så som filmer eller något som händer
  • Nyheter
  • Vad som hände under veckan på kurstillfällena

Om du har några fler idéer eller andra tankar så får du mer än gärna lämna en kommentar eller skicka ett mail till mig på saranilsson@prismaproduction.se.

Fortsätt vara kreativ där du är och ha en underbar dag!

Väl mött/ Sara

Oh, innan ni går, här är en bra kortfilm som jag kan rekommendera. Fint gjord och man mår riktigt bra efter man har sett den.