fbpx

Kostym och scenografi för film

Skapa en ny tid

Vi kommer att designa, snickra, måla, sy, sminka, bygga, konstruera och använda oss av kreativt tänkande med ett starkt miljötänk i bakhuvudet. Vad kan man återanvända och skapa med? Ni kommer att utvecklas i projektarbete och sammarbete. Gemensamt med dramakursen kommer vi att genomföra projekt som kommer att utmana er på ett positivt och tillfredsställande sätt för den kreativa själen.

Lärare

Viktoria Axelsson
Viktoria Axelsson
Ledare

Jag är en kreativ själ som tycker om att klura och arbeta med olika kreativa projekt. Att få skapa är helt enkelt något jag brinner för och den glöden vill jag dela med mig av till andra och inspirera. Jag är utbildad inom sömnad, design och textilkonst. Men skriver även böcker och tycker om att pröva nya tekniker. I Prisma är det mig ni träffar på kostym och scenografi för film. Där skapar vi en ny värd för skådespelarna och så småningom publiken att kliva rakt in i. Nästan en magisk upplevelse! Så vill ni vara med på det!? Hör av er till mig!

76982823_418944465651783_3082745250951725056_n
Johannes Andersen
Hjälpledare

Jag är en kreativ och energisk person som har stort engagemang i problemlösning och hantverk. Under 2019 var jag del av rekvisitakursen på Prisma School Production och kommer nu tillsammans med Viktoria vara med och inspirera er.

Gästlärare

Smink

Karoline Hansson

Smink

Var med och skapa atmosfären

Anmäl intresse

Håll dig uppdaterad

Följ Prisma Production på de sociala medierna för senaste nytt.

Kontakta oss

Har ni frågor, kontakta oss!

I samarbete med